Velkommen
Forside    Sitemap    Printvenlig udskrift    
   

Forside
Aktuelle emner til leje
Hvis du vil udleje/afstå
Til klienter søges
Om Christiani & Bested A/S
Kontakt os
Franchise


Om Christiani & Bested A/S

Personerne bag Christiani & Bested A/S er Christian Christiani og Kai Kristian Bested.

Tilsammen har de mere end 60 års bred erfaring fra detailhandel i såvel Danmark som udlandet.

Begge arbejdede sammen i en tidligere større international ejendomsmæglervirksomhed og efter dette firmas lukning gik de sammen og stiftede Christiani & Bested A/S.
 
 

Christian Christiani er uddannet fra Handelshøjskolen i København som cand. merc. i 1984.

Siden har han beklædt en række jobs med fokus på detailkoncepter indenfor Carlsberg-gruppen blandt andet som direktionsassistent, retaildirektør for Royal Copenhagen og Georg Jensen, marketing-direktør og business development direktør for Georg Jensen.

Christian Christiani har herigennem med ansvar for drift, udbygning og markedsføring af internationale detailkæder haft det meste af verden som arbejdsplads og opbygget et indgående kendskab til markedet for detailvirksomhed.

Christian Christiani var fra 2005 til 2007 retaildirektør i en større dansk ejendomsmæglervirksomhed.

Kai Kristian Bested har i 19 år arbejdet for Dansk Supermarked Gruppen, som er ejet af A.P. Møller-Mærsk og dermed Danmarks største privatejede detailhandelsvirksomhed med mere en 1.200 butikker i Danmark, Tyskland, England, Polen og Sverige.
 
Kai Kristian Besteds arbejdsområde har været i Netto A/S med ansvar for butikker, ejendomme, etablering, logistik og økonomi.

Før dette var Kai Kristian Bested med til Aldi’s opstart i Danmark, hvor han i seks år var ansvarlig for deres butiksdrift.

Oprindelig har han en generel detailhandelsuddannelse med udgangspunkt fra Kgl. Hofleverandør Brødrene Andersen på Østergade i København.

Kai Kristian Bested har senest beklædt jobbet som direktør for en større dansk ejendomsmæglervirksomhed.

Christiani & Bested A/S    Østerbrogade 41    2100  København Ø    Tlf: +45 3547 0100    Fax: +45 35470105    info@christiani-bested.dk