Velkommen
Forside    Sitemap    Printvenlig udskrift    
   

Forside
Aktuelle emner til leje
Hvis du vil udleje/afstå
Til klienter søges
Om Christiani & Bested A/S
Kontakt os
Franchise


Franchisetagere

For såvel indenlandske som udenlandske butikskæder finder Christiani & Bested A/S løbende butikker som drives på franchisebasis.

 

Vi søger derfor kontakt med kvalificerede ansøgere, som kunne tænke sig at prøve kræfter som selvstændig med bistand og stærk opfølgning fra professionel detailkæde.

 
 

Aktuelt søges:

  

Franchisetagere til Roskilde og Aalborg

 

Veletableret nordisk koncept indenfor tekstilvarer til hjemmets indretning (home/interior-koncept) søger franchisetagere til nye butikker i Roskilde og Aalborg. Der er tale om et kendt varemærke med over 200 butikker i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

 

Virksomheden bag er etableret for over 30 år siden, og udtryk for en meget professionel og velkonsolideret organisation med kvalitetsvarer til rimelige priser.

 

Hvis du har erfaring med franchise eller måske fra et lederjob indenfor detailhandel og har lyst til at prøve kræfter med at videreføre succesen, bedes du kontakte os for yderligere oplysninger.

 

 

 

 

 

 

Christiani & Bested A/S    Østerbrogade 41    2100  København Ø    Tlf: +45 3547 0100    Fax: +45 35470105    info@christiani-bested.dk